Build open air interface LMSSDR Problem Please Help?

I installed ubuntu 16.04 . I set up cpu and kernel . I am trying to build open air interface it is taking to me this error ? Why ?

Installing Google Protobuf from sources. The log file for Protobuf installation is here: /home/tekin/openairinterface5g/cmake_targets/log/protobuf_install_log.txt
build have failed

What did you find when you looked in the referenced log file?

Thank goodness I finally compiled. I erased -I from prompt because their applications is so old and ubuntu dont support them. I installed it manual. But I have a problem with start lte modem

tekin@tekin-VivoBook-14-ASUS-Laptop-X407MA-X407MA:~/openairinterface5g/cmake_targets/lte_build_oai/build$ sudo ./lte-softmodem -O …/…/…/targets/PROJECTS/GENERIC-LTE-EPC/CONF/enb.band7.tm1.25PRB.lmssdr.conf --rf-config-file …/…/…/targets/ARCH/LMSSDR/LimeSDR_above_1p8GHz_1v4.ini
[CONFIG] get parameters from libconfig …/…/…/targets/PROJECTS/GENERIC-LTE-EPC/CONF/enb.band7.tm1.25PRB.lmssdr.conf , debug flags: 0x00000000
[LIBCONFIG] /home/murat/openairinterface5g/common/config/libconfig/config_libconfig.c 352 file …/…/…/targets/PROJECTS/GENERIC-LTE-EPC/CONF/enb.band7.tm1.25PRB.lmssdr.conf - 0 - file I/O error

[CONFIG] function config_libconfig_init returned -1
[CONFIG] /home/murat/openairinterface5g/common/config/config_load_configmodule.c 295 config module “libconfig” couldn’t be loaded

-----Help for section config : 001 entries------
–debugflags:
lte-softmodem -O [config mode]<:dbgl[debugflags]>
debugflags can also be defined in the config_libconfig section of the config file
debugflags: mask, 1->print parameters, 2->print memory allocations debug messages
4->print command line processing debug messages

/dev/cpu_dma_latency set to 0us

[CONFIG] config_get, section log_config skipped, config module not properly initialized
[LOG] init aborted, configuration couldn’t be performedlog init done
Reading in command-line options
[CONFIG] config_get, section (null) skipped, config module not properly initialized
[CONFIG] config_get, section (null) skipped, config module not properly initialized
[CONFIG] config_get, section loader skipped, config module not properly initialized
[LOADER] configuration couldn’t be performed via config module, parameters set to default values
[CONFIG] config_get, section loader.telnetsrv skipped, config module not properly initialized
[LOADER] /home/tekin/openairinterface5g/common/utils/load_module_shlib.c 92 couldn’t retrieve config from section loader.telnetsrv
[LOADER] library libtelnetsrv.so is not loaded: libtelnetsrv.so: cannot open shared object file: No such file or directory
Getting configuration failed